Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-19-2008, 02:40 PM   #1 (permalink)
baco

Üye No: 37
Tecrübe Puanı: 23
Rep Puanı : 2074
Rep Derecesi
baco has a reputation beyond reputebaco has a reputation beyond reputebaco has a reputation beyond reputebaco has a reputation beyond reputebaco has a reputation beyond reputebaco has a reputation beyond reputebaco has a reputation beyond reputebaco has a reputation beyond reputebaco has a reputation beyond reputebaco has a reputation beyond reputebaco has a reputation beyond repute

Angry Diyarbakırlılara yapılan büyük terbiyesizlik....

Sahnede ikinci Aysun Kayacı vakası

Mankenlikten popçuluğa geçen Demet Akalın, Bodrum'da bir konser verdi. Akalın'ın seyirciyi coşturmak için sarfettiği sözler, ikinci Aysun kayacı vak'ası mı dedirtti. 19

Sanatçı, Bodrum'da iskeleden yürüyerek geçilen otele ait özel adada verdiği konserde hayranlarına eğlenceli dakikalar yaşattı. Hareketli şarkılarla konserine başlayan sanatçı, slov şarkılara da yer verdiği konserinde dinleyenlerde şarkılara eşlik etti.

İlk şarkısının ardından "Herkes hoş geldi" diye sözlerine başlayan sanatçı gülümserken "Ne oldu soğuktan ağzınız diliniz tutulmuş olabilir de bari tempo falan alkış. Abi Diyarbakır'dan mı geldiniz hepiniz? Dağdan mı? Nerden geldiniz anlamadım yani. Moron moron bakıyorsunuz abi. İnsan bir tempo bir alkış bir şey yapar yani. Soğuk soğuk şurda şortla çıktık. Çok ruhsuz başladınız geceye" dedi.

Sanatçı sözlerinin ardından hareketli şarkılarla devam ettiği konserinde dinleyenleri coşturdu.Manken Aysun Kayacı da daha önce katıldığı bir televizyon programında benim oyum dağdaki çobanla bir olamaz deyince başta siyasiler olmak üzere toplumun farklı kesimlerinden sert tepkiler almış ve Kayacı özür dilemişti. İHA...

Düzeltme

Demet'ten Diyarbakır'a jest
21 Mayıs 2008 Çarşamba 09:50
Konserde "Dağdan mı yoksa Diyarbakır'dan mı geldiniz" diyen Akalın, bakın Diyarbakırlılar'ın gönlünü nasıl alacak

Bir konserde izleyicilerine "Dağdan mı Diyarbakır'dan mı geldiniz" diyen Akalın, basın toplantısı düzenledi: Çok üzüldüm. Diyarbakır'a okul yaptırmayı istiyorum..

Demet Akalın, Bodrum'daki konserinde alkış alamayınca izleyicilere "Diyarbakır'dan mı geldiniz hepiniz? Dağdan mı" demişti.
Ertesi gün özür dileyen Akalın, dün bir basın toplantısı düzenledi. Akalın, "Üzüntüden sabaha kadar uyuyamadım. 15 gün içinde Diyarbakır'a gidip, Nedim Çizmeci nezninde herkesten özür dileyeceğim. Memleketim Gölcük'e yaptırmayı düşündüğüm okulu da oraya yaptırabilirim" dedi.
TOPLANTIDA GÖZLERİ DOLDU...

Demet Akalın basın toplantısına makyajsız katıldı. Üzgün görünen ve zaman zaman gözleri dolan Akalın, özür diledi.

Öte yandan İzmir'de yaşayan bir Diyarbakırlı, hemşehrilerine hakaret edildiği gerekçesiyle ünlü şarkıcı hakkında suç duyurusunda

Demet Akalın'a tehdit gibi tepki

Demet Akalın dilinin kurbanı oldu. Diyarbakırlılar bir bir tepkilerini ortaya koyuyor. Bu sefer ki tepki biraz ağır oldu.

Diyarbakırspor Taraftar Birliği'nden Demet Akalın'a tehdit gibi tepki geldi...

Bodrum konserinde alkışlamayan seyircilere, “Abi Diyarbakır’dan mı geldiniz hepiniz? Dağdan mı? Nereden geldiniz anlamadım yani. Moron moron bakıyorsunuz abi” sözleriyle tepki çeken manken şarkıcı Demet Akalın'a, Diyarbakırspor Taraftar Birliği'nden de tepki geldi.

Diyarbakırspor'un internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, “Diyarbakır'a uzanan eller kırılır! Bunun bilincinde olmayarak kendini sanatçı zanneden Demet Akalın, Diyarbakır adını ağzına alarak büyük bir gaf işlemiştir” denildi.
BU TOPRAĞIN TEK BİR PARÇASINA SENİ KURBAN EDERLER

Akalın'ın yüzünde kuru kafalı korsan bayrağı işareti olan bir fotoğrafının kullanıldığı açıklamada, “Diyarbakır halkı daha önce de yapılan bu iğrenç saldırılara karşı cevabını en iyi şekilde vermiştir. Unutma sen de bu yaptığın terbiyesizliğin karşılığını göreceksin. Bu toprağın tek bir parçasına seni kurban ederler” sözleri dikkat çekti.

alıntı bydigi.com

Konu baco tarafından (05-21-2008 Saat 08:25 PM ) değiştirilmiştir..
baco isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Mesaj İçin 13 Kişi baco Kullanıcısına Teşekkür Etti:
*rojda* (05-19-2008), Albatros (05-19-2008), Binevşa (05-19-2008), demokrat02 (05-21-2008), erdalsincer (05-19-2008), Lokmanhekim (05-19-2008), Meral788 (05-21-2008), No Mercy (05-19-2008), Numberone (05-19-2008), Rojamed (05-20-2008), xxmetin (05-19-2008), yasinsahin (05-19-2008), zilan (05-21-2008)